Syddansk Universitet

– oplæring i optagelse og redigering

Karrierevejledningen på Syddansk Universitet bruger podcasten ’Karriereland’ til at klæde de studerende på til at kunne gå direkte ud på arbejdsmarkedet efter uddannelsen.

Podcasten bruges som et vigtigt redskab af karrierevejlederne på lige fod med samtaler, gruppesparringer og webinarer fx direkte i vejledningen eller under workshops.

“Vi har brugt Kontekst & Lyd som konsulent på vores opstartsproces og det første afsnit. Vi havde brug for hjælp til, hvordan vi kom godt fra start og fik lavet et skarpt koncept. Mads var god til at sætte fingeren på det, der gjorde ondt, og kompetent hjælpe os videre.”

Pernille Bech-Jacobsen

Karrierevejleder, Syddansk Universitet

I hver episode udforsker to værter sammen med en gæst et emne, som har betydning for studerende og deres karriere. Emnerne handler om alt lige fra, hvordan man håndterer sin studiemotivation, til hvordan man kan skrive speciale i samarbejde med en virksomhed.

Sådan har vi bidraget

SDU ønskede at blive selvkørende med deres egen podcast. Derfor tilrettelagde vi en optagelses- og redigeringsworkshop, som skulle klæde medarbejderne på til selv at håndtere den tekniske del af podcastproduktionen. Vi redigerede første episode og miksede lyddesignet. Herefter var vi med på sidelinjen til løbende sparring.

“Vi har brugt Kontekst & Lyd til både konceptudvikling, klippeskabelon, musikvalg, udstyrshåndtering samt interviewteknik – og giver de bedste anbefalinger herfra.”

Pernille Bech-Jacobsen

Karrierevejleder, Syddansk Universitet

Lignende kunder

Velliv

Idrætsprojektet – Københavns Kommune

Børsen

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649