Om os

Kontekst & Lyd er et podcastbureau med speciale i at udvikle og producere podcasts for virksomheder og organisationer.

Siden 2016 har vi hjulpet en lang række virksomheder og organisationer med at kommunikere via lydmediet. Vi er beliggende i København, men har kunder i hele landet.

Vi håndterer hele eller dele af processen fra den spæde idé over udvikling af koncepter til optagelse, redigering, udgivelse og distribution. Altid med blik på at formidle jeres gode historier knivskarpt til målgruppen.

Om os

Kontekst & Lyd er et podcastbureau med speciale i at udvikle og producere podcasts til virksomheder og organisationer. Siden 2016 har vi hjulpet en lang række virksomheder og organisationer med at kommunikere via lyd. Vi håndterer hele eller dele af processen fra den spæde idé over udvikling af koncepter til optagelse, redigering, udgivelse og distribution. Altid med blik på at formidle jeres gode historier knivskarpt til målgruppen.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Bliv klogere på, hvordan I bedst muligt bruger podcasts til kommunikation – og få gode råd til selv at komme i gang med podcastingen. Skriv dig op, og læs de seneste nyhedsbreve her

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Howitzvej 60, 1.
2000 Frederiksberg

CVR-nr.: 38203649