StoryHunt

– Lydvandringer i Danmark

Storyhunt fortæller spændende historier på lyd om store kulturpersonligheder, om seværdigheder og attraktioner og om Danmark i gamle dage. Historierne laves både til turister og til lokale, der bare gerne vil gå på opdagelse i den by, de bor i.

I sommeren 2021 lavede vi 3 forskellige lydvandringer for Storyhunt – en om Dan Turéll og hans liv på Vesterbro, en om Københavns maritime historie og en om ølkultur, barer og bryggerier i Odense.

“Kontekst & Lyd har lavet nogle originale og meget professionelle produktioner. De har tydeligvis øje for de gode historier og på, hvordan man formidler på en spændende måde med et kreativt lyddesign.”

Yassin Achiban

CMO & Co-Founder, StoryHunt

StoryHunts lydvandringer betjenes via en app, som guider dig fra sted til sted. Det er en betalingsbaseret platform, så de lydvandringer, som vi har produceret for dem, er derfor ikke udgivet til fri lytning.

Nedenfor kan du høre et lille uddrag fra lydvandringen om Dan Turéll.

Sådan har vi bidraget

I et tæt samarbejde med Storyhunt har vi udviklet idé og manuskript og siden stået for alle dele af produktionen – herunder værtskab, redigering og lyddesign.

“Kontekst & Lyd er gode at arbejde sammen med. De leverede det, vi havde håbet på og ovenikøbet på rekordtid, da vi havde nogle deadlines, som skulle overholdes. Vi er meget tilfredse.”

Yassin Achiban

CMO & Co-Founder, StoryHunt

Lignende kunder

Miljøstyrelsen

Børne- & Undervisningsministeriet

Det Nationale Sorgcenter

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649