Idrætsprojektet – Københavns Kommune

– gennemgang af konkrete forløb, som nye medarbejdere kan lytte til

Når københavnske børn og unge har brug for en hjælpende hånd til at finde ind på det rette spor i livet, træder Idrætsprojektet til.

I podcasten ’Tro, Håb & Fællesskab’ fortæller trænere og ledere fra Idrætsprojektet om, hvordan de hjælper børn og unge med at blive en del af nogle sunde fællesskaber, eller hjælper dem med at få og passe et job.

 

“Både nye og erfarne trænere i Idrætsprojektet har taget rigtig godt imod podcasten. Vi vil gerne formidle, hvordan vi omsætter metoden til konkrete handlinger i praksis, når vi arbejder sammen med børn og unge og deres netværk – både til nye ansatte i Idrætsprojektet og til inspiration til andre.”

Pernille Weinreich Matthiesen

Tilbudsleder, Idrætsprojektet, Københavns Kommune

I podcasten taler vi med trænere og ledere om arbejdsmetoder og effekt. Interviewene klippes sammen og sættes ind i en forløbsramme – f.eks. en beskrivelse af et jobforløb.

Sådan har vi bidraget

Sammen med Idrætsprojektet har vi udviklet konceptet og derefter stået for at producere podcastserien.

Det vil sige udarbejdelse af synopser og manuskripter, gennemførelse af interviews og til sidst redigere og hjælpe med udgivelse.

“Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Kontekst & Lyd. De er fleksible med høj faglighed. Det har betydet, at vi har kunne udvikle en rigtig god podcast i tæt samarbejde med dem. Det har været en stor fornøjelse.”

Pernille Weinreich Matthiesen

Tilbudsleder, Idrætsprojektet, Københavns Kommune

Lignende kunder

Novo Nordisk Fonden

Center for Offentlig Innovation

De 5 Steno Diabetes Centre

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649