Henrik Vittrup

– nærværende patientinformation fra speciallæge i gynækologi

Vi har produceret fire lydguides for gynækolog Henrik Vittrup. De skal hver især informere og berolige hans patienter. De fire guides handler om celleforandringer, blødningsforstyrrelser, spiral og medicinsk abort. 

Format: 4 episoder med fokus på et emne pr. episode

  Hør podcasten

“Lydguides’ene giver mig den fantastiske mulighed at tale direkte til mine patienter allerede inden konsultationen. Det kan spare dem for en masse unødvendige bekymringer og forberede dem bedre til undersøgelsen.”

Henrik Vittrup
Speciallæge i gynækologi

Lydguide beroliger patienter med celleforandringer

For eksempel har vi produceret en lydguide til patienter, der skal til undersøgelse for celleforandringer.

En henvisning fra egen læge til gynækolog kan ofte skabe stor utryghed, når diagnosen hedder celleforandringer. Mange tror fejlagtigt, at det er et tegn på kræft, hvilket det kun er i yderst sjældne tilfælde.

I lydguiden forklarer gynækolog Henrik Vittrup, hvad celleforandringer er, hvordan den kommende undersøgelse vil foregå, og hvad udsigterne efterfølgende er.

 

Nærvær og tryghed

De forskellige lydguides sendes til patienterne, når de bestiller tid hos lægen. Samtidig ligger de på hjemmesiden og på iPads i venteværelset, så de kan høres, mens patienten venter på, at konsultationen begynder.

Henrik Vittrup kan fortælle, at vores produktioner har beroliget og forberedt hans patienter på en måde, så hans konsultationer er blevet mere effektive.

I december 2017 skrev Dagens Medicin om Henrik Vittrups brug af podcasts som kommunikationsmiddel. 

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig: