Gigtforeningen

– dybdegående patientinformation på lyd

Da gigt i mange tilfælde er en kronisk sygdom med store konsekvenser til følge, ligger der en stor opgave i at informere mennesker med gigt og deres pårørende om den konkrete sygdom. Derfor har Gigtforeningen valgt at udgive en podcastserie om nogle af de mest udbredte gigtsygdomme herhjemme.

I hver episode dykker en vært sammen med en ekspert ned i materien af en gigtsygdom for at besvare nogle af de mange spørgsmål, der opstår hos mennesker med en livslang sygdom og deres pårørende.

“Ved offentliggørelsen har vi fra brugerne modtaget stor ros for podcasten ’Klog på gigt’ – denne ros skyldes i høj grad samarbejdet med Kontekst & Lyd!”

Anne Reinholdt

Kommunikationschef, Gigtforeningen

Gigtforeningen understreger sin vigtige rolle

Med podcastserien sætter Gigtforeningen en tyk streg under sin rolle som en stærk aktør, når det gælder om at klæde sine medlemmer og andre danskere med gigt grundigt på til at håndtere deres sygdom.

Derudover stiller Gigtforeningen også et produkt til rådighed for reumatologer og andre fagfolk, som kan inddrage podcastserien i et patientforløb.

Sådan har vi bidraget

Kontekst & Lyd har i samarbejde med Gigtforeningen stået for koncept, manuskript og projektstyring. Desuden har vi indtaget værtsrollen og løbende rådgivet Gigtforeningen om bl.a. udgivelse.

 

“Kontekst & Lyd har været en værdifuld samarbejdspartner gennem hele projektet – fra idéudvikling til de færdige podcastepisoder. Jeg har følt mig 100% tryg i samarbejdet og har kun modtaget positive tilbagemeldinger fra de interviewede.”

Anne Reinholdt

Kommunikationschef, Gigtforeningen

Lignende kunder

Bedre Psykiatri

Novo Nordisk Fonden

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649