Det mobile podcaststudie – så let er det at få optaget hos jer

Når vi producerer podcasts for jer, så sørger vi for det hele. Vi kommer ud til jer med vores mobile podcaststudie for at gøre det så let som overhovedet muligt for jer.

Lyd er vigtigt, da det er et oplagt kommunikationsmiddel til at nå din målgruppe på en mere effektiv måde: I bilen, i bussen eller på indkøbsturen. Jeres kunder kan i en travl hverdag foretage alt muligt andet, imens de lytter til netop jeres fokuserede indhold.

En podcast går i dybden med stoffet og skaber en intim relation mellem lytter og vært. Derudover er lydindhold kvalitetsindhold, som I både kan bruge på jeres hjemmeside, sociale medier eller til videre distribution i en af de mange apps til udgivelse af podcast.

Vi optager podcasten i jeres omgivelser

Vi står for alle dele af processen. På den måde sparer I dyrebar tid og ressourcer både i form af økonomi og mandskabstimer.

Vi udarbejder ét koncept på forhånd i samråd med jeres ønsker og visioner – vi står for optagelsen hos jer og til sidst men ikke mindst varetager vi den efterfølgende tekniske redigering samt distribution, der tit kræves for at skubbe podcasten ud over rampen.

Læs også: Vi producerer podcasts for jer fra A til Z.

Alt hvad I skal sørge for i optagefasen er rent faktisk et mødelokale. Vi kommer nemlig på besøg med et professionelt setup af mikrofoner og udstyr. Vi kalder det vores mobile lydstudie.

God lyd er vigtig for oplevelsen

Hvis man ønsker at skabe kvalitetspodcasts, så er det vigtigt at få produceret en god og ensartet lydkvalitet. Den gode lyd skaber nærvær til gæsterne og sørger for en lækker oplevelse for lytterne.

Vi skaber god lydkvalitet, fordi vi med vores viden og med vores mobile lydstudie hver gang skaber et lyddesign, som både er nærværende og autentisk samtidig med, at lyden fremstår ren og klar.

Vi skaber med vores lydteknik rummet for, at I kan oplyse og nørde detaljerne bag jeres produkt over for fremtidige og nuværende kunder.

Læs også: Sådan skaber du gode speaks til podcasts

Det anbefaler vi:

Mikrofoner 

God lyd kræver gode mikrofoner. Vi bruger altid kondensatormikrofoner, der sikrer en varm, sprød og nærværende lyd.

Vi bruger mikrofonen NT1 fra det australske firma Rode.

En kondensatormikrofon er langt mere følsom end den klassiske dynamiske mikrofon, og derfor monterer vi altid mikrofonen på en såkaldt shockmount, der fjerner rystelser fra bord, gulv og omgivelser. På shockmounten sidder et popfilter.

Mikrofon og shockmount monterer vi på en bordstander eller på en mikrofonarm alt efter den situation, som podcasten optages i.

Digital optager 

Vi optager alle vores podcasts på den digitale recorder H6 fra det japanske firma Zoom.

Optageren kan både bruges med den indbyggede mikrofon, og bruges som mixer og optager med alle typer eksterne mikrofoner.

Læs også

https://kontekstoglyd.dk/8-gode-grunde-til-podcasts/
https://kontekstoglyd.dk/hvad-er-en-podcast/
https://kontekstoglyd.dk/podcasts-forbedrer-jeres-kommunikation-og-markedsforing/

Hold dig opdateret om podcasting

Følg vores podcast

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649