FOAs A-kasse

– en podcastserie til ledige med tips til at komme i job igen

A-kassen overtog 1. januar 2020 opgaven med at hjælpe ledige medlemmer tilbage i arbejde.

Derfor ønskede den med en podcastserie at give gode råd til alt lige fra at håndtere det at blive opsagt og gå ledig – og til at forberede sig på og gå til en jobsamtale.

I podcastserien ’Vejen til dit nye job’ får medlemmerne håndgribelige tips fra FOA-medarbejdere. Desuden kan man også møde andre medlemmer, som selv har gået ledige eller har knækket nødden til at få en god og succesfuld oplevelse ud af en jobsamtale.

“Kontekst og lyd var den egentlige grund til, at FOAs A-kasse fik luft under vingerne på vores podcastserie. I en dagligdag, hvor vi som kunde var præget af mange omvæltninger og ny lovgivning, optrådte Kontekst & Lyd meget professionelt som samarbejdspartner. 
Teknisk, journalistisk og også økonomisk var alt på plads. Både vores medlemmer og medarbejdere er glade for resultatet – det har givet vores vejledning en ekstra platform, til glæde for de vigtigste – de ledige medlemmer.

Erik Damgaard
Udviklingschef, FOAs A-kasse

Format: Prolog + 5 montererede podcasts á 10-15 minutters varighed

  Hør podcasten

Sådan bidrog Kontekst & Lyd

I tæt samarbejde med FOAs A-kasse har Kontekst & Lyd udviklet et koncept til podcasten. Vi har stået for produktionen inkl. redigering og lyddesign, og så hjalp vi med at få udgivet podcasten i diverse apps og på a-kassens hjemmeside.

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig:

60207080

 

kontakt@kontekstoglyd.dk

 

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 4. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649