Podcastproduktion fra A-Z

Fra idé til færdig podcast – vi hjælper jer i hele processen.

Podcastproduktion fra A-Z

Fra idé til færdig podcast – vi hjælper jer i hele processen.

Idé & Koncept

Vi omsætter løse idéer til skarpe podcastkoncepter med udgangspunkt i jeres budskaber, målgruppe og ressourcer. Vi udvikler jeres nye podcastkoncept fra bunden – eller faciliterer workshops og agerer som sparringspartner, hvis I ønsker det.

“Samarbejdet har givet os en professionel tilgang til at komme i gang, og et boost i at komme fra ide til konkret slutprodukt. Det har skabt en god ramme for, hvordan vi har taget rejsen hurtigt og effektivt.”

Mikkel Rand Hinrichsen

Marketing Manager, Implement Consulting Group

Optagelse

Vi gennemfører alle former for podcast-optagelser. Vi kan håndtere både reportager, interview og debatter – og det kan enten foregå ude i virkeligheden, hos jer eller i vores studie. I kan selv sætte jer bag mikrofonen, eller vi kan stå for tilrettelæggelsen af jeres podcast og indtage værtsrollen.

”Det har været en ekstrem lettelse at vide, at så længe vi kunne sørge for at line det gode indhold op og stille op til selve optagelserne, så ville Kontekst & Lyd sørge for alt andet! Det har sparet os for store mængder af tid og sikret en konsistent høj kvalitet.”

Stine Bjerre Herdel

Business Director, Communication & Content, Børsen

Redigering

Vi håndterer redigeringen af jeres podcast. Vi klipper til og fra, sørger for mix og efterbehandling, så lyden bliver optimal. Vi hjælper også med at finde den rette musik og skaber et fængende lyddesign, så jeres podcast lyder spændende og unik.

“Kontekst & Lyd har lavet nogle originale og meget professionelle produktioner. De har tydeligvis øje for de gode historier og på, hvordan man formidler på en spændende måde med et kreativt lyddesign.”

Yassin Achiban

CMO & Co-Founder, StoryHunt

Distribution & PR

Vi håndterer opsætning og udgivelse af jeres podcast og sikrer, at podcasten udkommer på alle relevante platforme. Samtidig rådgiver vi jer også omkring distributionsflow og promovering, så I kan bruge podcasten bedst muligt på jeres kanaler og nå flest muligt lyttere.

“Tilbagemeldingerne har været meget positive. Kompleks videnskabelig forskning bliver formidlet i et tilgængeligt sprog gennem et medie, der i høj grad er på brugerens præmisser.”

Signe Guldhammer Lystbæk

Uddannelseskonsulent, Steno Diabetes Center Nordjylland

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649