Socialpædagogernes podcast

– videreudvikling af eksisterende podcastserie

Fagforeningen Socialpædagogerne kontaktede os i 2021 med ønsket om at videreudvikle deres podcast, så den blev endnu skarpere og nemmere at forholde sig til for lytterne.

Det er der kommet to nye koncepter ud af til podcastserien ’Socialpædagogernes podcast’. Ved begge koncepter er der skåret ind til benet, så vi sikrer, at lytterne bliver fagligt inspireret, men uden at det bliver langtrukkent og tungt.

 

“Vores podcast er ikke ’lige til højrebenet’ at producere. Den kræver, at man sætter sig grundigt ind i både en masse teori, politiske hensyn og vores målgruppes DNA, og her synes jeg altid, vi ender med høj kvalitet, som både vi og vores lyttere er rigtig glade for.”

Frederikke Halling Hastrup

Kommunikationskonsulent, Socialpædagogerne

En typisk episode består af tre kilder – en socialpædagog, en leder og en faglig ekspert – som i fællesskab i en sammensat montage skaber en forståelse af den socialpædagogiske metode og arbejdsgang. 

Sådan har vi bidraget

Sammen med Socialpædagogerne har vi holdt flere kreative workshops, udviklet koncepter og derefter stået for at producere en lang række episoder. Det vil sige udarbejdelse af synopser og manuskripter, interviews, speaks og redigering.

Derudover har vi også udviklet et refleksions-ark til de enkelte episoder, som skal give lytterne mulighed for at tage den teori eller metode, som de netop er blevet klogere på, med ud i virkeligheden.

“Mads og resten af Kontekst & Lyd er virkelig skarpe og professionelle – og ikke mindst enormt rare at arbejde sammen med. Der er altid levering til aftalte tid, og altid god sparring ift. hvordan vi kan få det bedste produkt til vores målgruppe.”

Frederikke Halling Hastrup

Kommunikationskonsulent, Socialpædagogerne

Lignende kunder

Bedre Psykiatri

Gigtforeningen

De 5 Steno Diabetes Centre

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649