Ørsted

– Fascinerende fortællinger som intern vidensdeling

Ørsted er en international virksomhed med hovedsæde i Danmark. De ønsker med deres interne podcast ’Inside Ørsted’ at gøre deres medarbejdere rundt omkring i verden klogere på forretningen og den industri, som de er en del af.

Det sker igennem korte, monterede podcasts, som i hvert afsnit fokuserer på at informere uformelt og personligt om fx nye projekter, ambitioner eller teknologier.

“Vi oplever, at feedbacken fra medarbejderne er positiv og ser samtidig en voksende interesse fra flere af vores kolleger for at benytte podcast som fortælleform i vores interne kommunikation.”

Ulf Fensten Madsen

Lead International Communication Advisor, Ørsted

Sådan har vi bidraget

Episoderne udvikles i tæt samarbejde. Ørsted står for udvælgelse af historier og kilder, interviews og speaks. Mens vi bidrager med sparring, teknisk rådgivning, manuskript, klippearbejde og lyddesign.

Samtidig har vi igennem hele samarbejdet løbende rådgivet om alle faser indenfor podcastproduktion – lige fra udstyr, speak- og interviewteknik til distribution. Samt stået for det indledende arbejde med at fastlægge koncept og fortællestil.

“Vi har et godt samarbejde med Mads og Magnus fra Kontekst & Lyd. Hvor vi kender og forstår Ørsted som forretning, bidrager de med deres erfaring til at udfordre os konstruktivt på, hvad der fungerer, når vi fortæller historier ved hjælp af lyd.”

Ulf Fensten Madsen

Lead International Communication Advisor, Ørsted

Lignende kunder

Center for Offentlig Innovation

Novo Nordisk Fonden

KL – Kommunernes Landsforening

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649