EKJ Rådgivende Ingeniører

– en monteret fortælling om EKJ’s fortid, nutid og fremtid

I 2021 fyldte ingeniørfirmaet EKJ 60 år og i forbindelse med jubilæumsfejringen ønskede EKJ at skabe en levende fortælling om virksomhedens bedrifter og DNA.

Podcasten ‘Kvalitet gennem engagement’ er både tænkt som et internt og eksternt produkt. Internt skal den give alle medarbejdere en grundlæggende fælles forståelse for virksomhedens historie og kultur. Og eksternt skal den give kunder, samarbejdspartnere og potentielle nye medarbejdere viden og indsigt i virksomheden og dens baggrund.

“Formålet med vores podcast-serie er at sætte mennesker på fortællingen om, hvem vi er, hvem vi var og ikke mindst hvem vi gerne vil være. Det er ikke en glat reklame, som vi har lavet – det er vores egne medarbejdere, der folder historierne ud, og vi tør også tale om de bump, der er på vejen.”

Louise Lykke

Presse- og kommunikationsrådgiver, EKJ

Det var vigtigt for EKJ ikke kun at lave et tilbageblik mod tidligere bedrifter og derfor strukturerer vi serien på den måde, at episode 1 handler om fortiden og EKJ’s historie, episode 2 om nutiden og EKJ’s værdier og kultur og episode 3 om fremtiden og EKJs visioner her.

Podcasten er en monteret fortælling, hvor hver episode er bygget op efter samme struktur i 2 spor: et casespor, hvor vi folder et ikonisk EKJ-projekt ud i en kronologisk fortælling om byggeriet fra start til slut. Og et perspektiv-spor, hvor fokus er på at dykke ned i temaet for den pågældende episode.

Sådan har vi bidraget

Vi har stået for hele produktionen. Koncept og fastlæggelse af indhold var i tæt kreativt samarbejde med EKJ. Og derfra har vi stået for manuskript, interviews og redigering, samt været rådgiver på distribution og promovering.

“Vi er meget tilfredse med resultatet. Samarbejdet har været meget professionelt, lydhørt og ikke mindst kreativt. Der har været et godt flow og tillid i processen, hvilket har gjort projektet rigtig sjovt.”

Louise Lykke

Presse- og kommunikationsrådgiver, EKJ

Lignende kunder

Miljøstyrelsen

Det Nationale Sorgcenter

Børne- & Undervisningsministeriet

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649