Det Nationale Sorgcenter

– monterede podcastfortællinger til undervisningsbrug

Det Nationale Sorgcenter er etableret af Sundhedsstyrelsen for at sætte fokus på sorgbearbejdelse. En stor del af centrets arbejde går med at efteruddanne fagpersoner til at opnå bedre forståelse og kompetencer til at møde personer ramt af sorg.

Derfor ønskede centret at få produceret en podcastserie med en række case-fortællinger til undervisningssammenhænge for fagprofessionelle, hvor podcasten bruges som inspiration til at skabe dialog og perspektiv på sorghåndtering.

I hver episode møder man en person, som har været ramt af svær sorg. De medvirkende har mistet forskellige steder i livet og i forskellige aldre.

Format: Podcast til undervisningsbrug.

  Hør podcasten

“Samarbejdet har været super godt fra start til slut. Vi har følt os i trygge hænder igennem hele processen. Samtidig er vi meget tilfredse med de færdige podcasts, som er blevet modtaget rigtigt godt af vores forskellige kursister.

Sarah Midtgård Grau
Projektleder, Det Nationale Sorgcenter

Sådan bidrog Kontekst & Lyd

Podcasten er en monteret podcast, som er sammensat af interviews, speak og lyddesign. Kontekst & Lyd har stået for hele produktionen lige fra idé til interviews, redigering og udgivelse. 

Hør podcasten:

 

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig:

60207080

 

kontakt@kontekstoglyd.dk

 

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 4. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649