Center for Offentlig Innovation

– en podcastserie om innovation i den offentlige sektor

Center for Offentlig Innovation er et nationalt center, sat i verden for at forbedre den offentlige sektor gennem innovation. I den forbindelse uddelte de i 2019 den store nationale innovationspris, NYT SAMMEN BEDRE.

I podcastserien ‘Hvem ta’r prisen?’ gik COI sammen med Kontekst & Lyd i dybden med de fire nominerede innovationer – f.eks. den senere vinder ’Tilbage Til Skole’ om et fynsk projekt, der hjælper unge mennesker med en psykiatrisk diagnose tilbage i skolen efter lange fraværsperioder.

“Slutproduktet er vi meget, meget tilfredse med, og podcast-serien har allerede skabt merværdi for både os og de medvirkende. Vi vil derfor ikke tøve et sekund med at benytte os af Kontekst & Lyd igen.”

Paul Sauer

Kommunikationsansvarlig, Center for Offentlig Innovation

’Hvem ta’r prisen?’ består af monterede podcastreportager, og den fungerede som promovering af COI’s position som et vigtigt organ for innovation i det offentlige, og så blev den brugt aktivt som PR i nedtællingen frem mod prisuddelingen.

Den består af en prolog, en montage af hver af de fire prisnominerede samt en reportagepodcast fra selve prisuddelingen.

Sådan har vi bidraget

Kontekst & Lyd har bidraget med sparring på konceptudvikling og derefter stået for projektledelse, manuskripter, optagelse, redigering, lydmiks og håndtering af distributionen i tæt samarbejde med COI’s medarbejdere.

“Samarbejdet med Kontekst & Lyd har fungeret helt perfekt! Kontekst & Lyd har som samarbejdspartnere hele vejen fra idéudvikling til endelige podcast-episoder været både professionelle, dygtige, hurtige, fleksible og imødekommende i forhold til vores ønsker og behov.”

Paul Sauer

Kommunikationsansvarlig, Center for Offentlig Innovation

Lignende kunder

FORA Oplysningsforbund

Novo Nordisk Fonden

KL – Kommunernes Landsforening

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649