Center for Offentlig Innovation

– en podcastserie om innovation i den offentlige sektor

Center for Offentlig Innovation er et nationalt center, sat i verden for at forbedre den offentlige sektor gennem innovation. I den forbindelse uddeler de den nationale innovationspris, NYT SAMMEN BEDRE.

I podcastserien ‘Innovatører’ møder lytterne de nominerede innovationer fra de seneste to prisuddelinger i 2019 og 2021. For eksempel vinderen fra 2021 ’Bedre søvn uden medicin’ – et projekt fra Psykiatriens Hus i Aarhus, der tilbyder personer med en psykiatrisk diagnose et søvnforløb, hvor de tillærer sig kompetencer og viden inden for søvn.

“Slutproduktet er vi meget, meget tilfredse med, og podcast-serien har allerede skabt merværdi for både os og de medvirkende. Vi vil derfor ikke tøve et sekund med at benytte os af Kontekst & Lyd igen.”

Paul Sauer

Kommunikationsansvarlig, Center for Offentlig Innovation

Podcasten består af en prolog, en montage af hver af de prisnominerede samt en reportagepodcast fra selve prisuddelingen. 

Episoderne bruges aktivt som PR i nedtællingen frem mod prisuddelingen. Og samtidig fungerer podcasten som promovering af COI’s position som et vigtigt organ for innovation i det offentlige.

Sådan har vi bidraget

Kontekst & Lyd har bidraget med sparring på konceptudvikling og derefter stået for projektledelse, manuskripter, optagelse, redigering, lydmiks og håndtering af distributionen i tæt samarbejde med COI’s medarbejdere.

“Samarbejdet med Kontekst & Lyd har fungeret helt perfekt! Kontekst & Lyd har som samarbejdspartnere hele vejen fra idéudvikling til endelige podcast-episoder været både professionelle, dygtige, hurtige, fleksible og imødekommende i forhold til vores ønsker og behov.”

Paul Sauer

Kommunikationsansvarlig, Center for Offentlig Innovation

Lignende kunder

Idrætsprojektet – Københavns Kommune

Novo Nordisk Fonden

Bedre Psykiatri

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649