Uge 51:
Podcaståret der gik // Medianos succesår // 24syvs nye app

Podcastmagasinet uge 51, 2018

Årets sidste udgave af Podcastmagasinet rummer et utal af godbidder til den kræsne podcastentusiast. Vi kigger tilbage på podcaståret 2018 og præsenterer desuden en stjerneparade af spændende personligheder fra den danske podcastscene.

  • Hør et interview med drengene bag et af de helt store podcasthits i 2018 ’Et langsomt mord’
  • Interview med chefredaktør for podcastmediet Mediano, Peter Brüchmann, til en snak om et godt 2018 og en sund forretningsmodel.
  • Lidt om 24syvs nye podcastapp, 24syv. Bag den ligger nemlig store ambitioner om kvalitet og professionalisering af podcastmediet.
  • Og til sidst en podcastanbefaling fra Anders Høeg Nissen, mangeårig vært på P1-programmet Harddisken og i dag freelancepodcaster med mange projekter i gang.

Psst! Husk at du kan springe frem til lige præcis det indslag, du gerne vil høre ved brug af chapters-funktionen!

Vært: Cecilie Sølvsten, podcastproducent hos Kontekst & Lyd
Gæster: Adrian Adler Petersen & Mathias Sørensen (Kontrafej), Peter Brüchmann (chefredaktør Mediano) & Anders Høeg Nissen (podcaster og ejer af podLAB).

Links, der nævnes i episoden:

Andre episoder

Uge 4: Ny rapport: Podcastlytning i DK stiger // Rikke Collin anbefaler

DR’s rapport ‘Medieudviklingen 2018’ er udkommet, og igen i år er der fokus på podcastlytning. Derfor har vi inviteret medieforskere fra DR, Rasmus Kidde og Peter Niegel, ind til nørdet snak om podcastlytning, lyttevaner, mediets fremtid og nye teknologier. Til sidst slutter vi af med en podcastanbefaling fra podcaster Rikke Collin.

Uge 49: Skal vi betale for podcasts // Storytel søger podcastere

I denne udgave af Podcastmagasinet taler vi med Susanna Sommer om finansiering af podcasts. Vi hører også Storytel om deres nye podcastvision – de søger nemlig podcasttalenter, der skal udvikle spændende og eksklusivt indhold! Men du skal også lige høre om Buzzsprouts nye opdateringer, som for alvor gør dem til en af markedets bedste podcasthosts.

Uge 44: Buzzfeed lukker for lyd // Spotify skruer op

I denne udgave af Podcastmagasinet taler vi om Buzzfeeds lukning af deres podcastredaktion, Spotifys nye podcastportal og Apples indekseringer – til sidst slutter vi af med en lækker podcastanbefaling fra vores egen Mads Christian Heede.

Vil du vide mere om podcasting?

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Howitzvej 60, 1.
2000 Frederiksberg

CVR-nr.: 38203649