Vi laver indhold til jeres online platforme

Indhold af høj kvalitet er den bedste måde at sælge jeres firma over for kunderne. Kvalitetsindhold kaldes også for content marketing og kan bestå af alt fra artikler og blogindlæg til pressemeddelelser og alle typer af hjemmesidetekster.

Content marketing kan også udkomme på andre formater end skrift – vi laver også podcast marketing.

Hvad giver content marketing jer?

Kundetrafik

Blogindlæg og andet godt indhold driver trafik til jeres hjemmeside fra sociale medier, nyhedsbreve, PR og Google-søgninger.

Troværdighed

I klæder følgere og kunder på med viden, hvilket demonstrerer ekspertise og skaber troværdighed til jeres brand.

SEO-optimering

Opnå flere besøg på hjemmesiden. Google belønner nyt og godt content ved at give din side bedre placeringer, dermed er der flere, der ser din side, når de bruger relevante søgeord.

Billig markedsføring

Det er billigere at lave godt content end at købe klassiske annoncer. Desuden vil et populært blogindlæg potentielt blive ved at drive trafik til jeres hjemmeside.

Blogindlæg

Få beskrevet jeres produkter i et levende, dynamisk sprog – altid med blik for at kommunikere jeres budskaber i øjenhøjde til kunden.

Det har vi blandt andet gjort for Danmarks største typehusfirma HusCompagniet, hvor vi har et løbende samarbejde om at lave artikler og produktbeskrivelser til deres blogunivers.

 

Kundehistorier

Den bedste måde at markedsføre sig på er at bruge jeres allerede tilfredse kunder til at tiltrække nye kunder. Kundehistorier – også kaldet testimonials – er en slags mund til mund-fortælling fra en kunde til den næste. Det er langt mere troværdigt, når andre siger, I er gode, end når I selv gør det.

Læs mere om, hvorfor kundehistorier er gode for virksomheder.

PR og pressearbejde

Få historierne om jeres virksomhed i medierne. Vi ved, hvordan journalister tænker, og hvad de bider på af historier. Vi sørger for planlægning, vinkling, forfatning af pressemeddelelsen og kontakten med medierne.

 

Artikler

Skab tillid til jer og jeres produkter gennem artikler, hvor I udbreder viden eller guider læserne om et givent emne. Denne type artikler er gode at bruge til at brande jer på sociale medier eller i pressen.

Vi har en fast aftale med månedsmagasinet Penge & Privatøkonomi om levering af freelance-artikler. Mange af disse artikler er guides til læserne. Læs f.eks. denne pensionsguide på magasinets hjemmeside, penge.dk.

Vi er journalister

Hos Kontekst & Lyd arbejder og tænker vi som journalister. Vi har altid blik for målgruppen, kommunikationsværdien for jeres firma og fagligheden.

Skal vi uddybe? Så kontakt os endelig for en uforpligtende snak!