Apple: Store forbedringer til podcasts på vej

I sidste uge offentliggjorde Apple deres seneste opdatering til deres systemer. Og der er godt nyt på vej for os podcastentusiaster!

Vi er mange, der længe har ment, at Apples app Podcast længe har trængt til en ordentlig overhaling – og det sker nu med deres nyeste opdatering iOS 11.

Selve interfacet får en grafisk make-over, Apple forbedrer også måden, som de håndterer titler på, og endelig så forbedrer de deres podcasts feeds, så det bliver lettere for lytterne at finde ud af, hvad det er for en type podcast, som man er faldet over.

Læs også: Få seneste nyt om podcasting direkte i din indbakke

Helt konkret, så vil man nu kunne fastsætte om en episode er en teaser, en fuld episode eller bonus-indhold. Desuden vil det blive lettere at se om episoden er en del af en serie.

Noget af det mest epokegørende bliver dog at man nu som lytter kan downloade en hel sæson på en gang. Samtidig vil podcast-app’en give besked på, om lytteren bør lytte til serien kronologisk eller om det er mere relevant at lytte til det nyeste afsnit først.

 

Bedre muligheder for podcastere

For os, der producerer podcasts, er der også flere interessante ting at komme efter med den nyeste opdatering.

Det bliver nu langt lettere at finde ud af, hvor mange der rent faktisk lytter til hver enkelt podcastepisode, og hvor i podcasten folk eventuelt mister interessen og hopper fra. Dataene vil være anonymiserede data fra hver enkelt bruger for at sikre at privatlivspolitikker er overholdt.

Apples iOS 11-opdatering vil komme til efteråret. En betaversion er dog klar til download og test i løbet af sommeren.

 

Ingen større end Apple

  • Apple er klart verdens formidler af podcasts
  • Brugere fra 155 lande bruger Apple Podcast
  • De hoster 14 millioner episoder fordelt på 400.000 podcasts

Skal vi uddybe? Så kontakt os endelig for en uforpligtende snak!