UNEP DTU Partnership

– en podcast om grøn teknologi

UNEP DTU Partnership er en førende international aktør inden for forskning og rådgivning om energi, klima og bæredygtig udvikling.

De ønskede med en podcast at nå ud til potentielle samarbejdspartnere og policymakers for at fremme investeringer i grønne og bæredygtige løsninger, som er essentielle i forhold til at håndtere klimakrisen.

Derfor tog UNEP DTU Partnership kontakt til os, og vi hjalp dem i gang med at producere og udgive ’The ClimateTech Podcast’, hvor eksperter inviteres ind i studiet til en faglig snak om grønne teknologier.

“Samarbejdet med Kontekst & Lyd har været utroligt nemt og givende. De har ikke kun hjulpet med at producere vores første episode og få hele podcasten i luften, men har også videreformidlet deres store viden, så vi nu selv er i stand til at optage, redigere og udgive vores podcast.

Lasse Hemmingsen 
Communications Associate, DTU Management

Format: Episodisk live on tape-podcast med episoder på 20-30 minutter, der udkommer løbende.

  Hør podcasten

Sådan bidrog Kontekst & Lyd

Vi hjalp UNEP DTU Partnership i gang med at podcaste. Det indebar indledende konceptudvikling, optagelse af 1. episode, en workshop i redigering samt hjælp til udgivelse og løbende rådgivning.

 

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig:

60207080

 

kontakt@kontekstoglyd.dk

 

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 4. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649