UNEP DTU Partnership

– en podcast om grøn teknologi

UNEP DTU Partnership er en førende international aktør inden for forskning og rådgivning om energi, klima og bæredygtig udvikling.

De ønskede med en podcast at nå ud til potentielle samarbejdspartnere og policymakers for at fremme investeringer i grønne og bæredygtige løsninger, som er essentielle i forhold til at håndtere klimakrisen.

“Kontekst & Lyd har ikke kun hjulpet med at producere vores første episode og få hele podcasten i luften, men har også videreformidlet deres store viden, så vi nu selv er i stand til at optage, redigere og udgive vores podcast.”

Lasse Hemmingsen

Communications Associate, DTU Management

Derfor tog UNEP DTU Partnership kontakt til os, og vi hjalp dem i gang med at producere og udgive ’The ClimateTech Podcast’, hvor eksperter inviteres ind i studiet til en faglig snak om grønne teknologier. Podcast er en episodisk live-on-tape podcast.

Sådan har vi bidraget

Vi hjalp UNEP DTU Partnership i gang med at podcaste. Det indebar indledende konceptudvikling, optagelse af 1. episode, en workshop i redigering samt hjælp til udgivelse og løbende rådgivning.

“Samarbejdet med Kontekst & Lyd har været utroligt nemt og givende.”

Lasse Hemmingsen

Communications Associate, DTU Management

Lignende kunder

Velliv

Danske A-kasser

Syddansk Universitet

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649