Socialpsykiatrisk Center Nord-Vest, Københavns Kommune

Socialpsykiatrisk Center Nord-Vest, Københavns Kommune

Reportagepodcast fra konference om ‘Nærdemokrati’.

Socialpsykiatrisk Center Nord-Vest er et center under Københavns Kommune med tilbud til voksne mennesker med sindslidelser. Centeret har borgerne i fokus. Deres vigtigste opgaver er at understøtte, at borgerne har mulighed for at træffe egne valg, udvikle fællesskaber og være åbne overfor at lære nyt.
Center Nord-Vest ønskede med podcasten at give deres brugere mulighed for at få et indblik i, hvordan deres årlige centerkonference forløb. Podcasten skal både bruges til at inspirere dem, der deltog, samt til at oplyse og inspirere andre om nærdemokrati og muligheden for at deltage i centrets aktiviteter.
københavns kommune logo

Format: 1 episode a 10 min.

  Hør podcasten  

”Kontekst & Lyd fangede stemningen, og de fine interviews giver et godt indblik i, hvordan og hvorfor vi arbejder med videndeling og kompetenceudvikling. Det var spændende at samarbejde og sparre om at bruge et nyt medie, og Kontekst & Lyd var gode til at lytte til vores behov, tanker og idéer i løbet af hele processen – og rådgive ud fra deres podcast-professionalisme.”
Maria Rebsdorf Rostved Kommunikationsmedarbejder, Socialpsykiatrisk Center Nord-Vest
Kontekst & Lyds opgave var at dokumentere dagen ved at optage reportagelyde fra workshops, oplæg og underholdning. Samtidig var det vigtigt at få indhentet interviews med deltagere samt oplægsholderen Andreas Lloyd fra Medborgerne. Medborgerne tog teten med deres inddragne dagsorden, hvor deltagerne fik fin mulighed for at arbejde med og fortælle højt om deres egne mærkesager. Dette blev brudt op af underholdning i form af jazz og rapperen Balthasar. Mød Balthasar, Andreas Lloyd og flere af deltagerne her:

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig: