Selected Media

– en podcastserie om online markedsføring

Selected Media er et online marketingbureau, der udvikler og eksekverer digitale strategier for en lang række af Danmarks førende virksomheder. Selected Media designer hjemmesider, skriver indhold, håndterer annoncering og søgemaskineoptimering og meget mere.

 

Vidensdeling om marketingtrends

Podcastserien ”Digitale trends – i øjenhøjde” griber fat i en række konkrete opgaver og cases, og går i dybden med en række af Selected Medias forskellige arbejdsområder. I podcasten får en række af firmaets eksperter samtidig mulighed for at dele ud af deres viden. Der er indtil videre produceret fem afsnit i serien. 

Format: 5 temabaserede episoder

  Hør podcasten: Søg efter Digitale trends i øjenhøjde i din podcast-app.

”Podcast er en ny og spændende måde for os at kommunikere til vores kunder på, især fordi vi kan gå lidt mere i dybden end med en tekst på hjemmesiden. Samtidig bliver vi selv klogere på, hvad mediet kan, når vi skal hjælpe vores kunder med at udvikle og distribuere nye former for content – blandt andet podcasts.”

Anna Juszczyk
Quality Assurance Manager, Selected Media

Bruges som aktivt markedsføringsredskab

Selected Media bruder podcast-serien til at brande sig som eksperter på online markedsføring. De har brugt podcasten som indhold på sociale medier og nyhedsbreve og serien vil aktivt blive brugt på firmaets nye hjemmeside. Serien er udgivet i lydstreamings-tjenesten Soundcloud og i alle podcast-apps.

Kontekst & Lyd har i samarbejde med Selected Media stået for idéudvikling, koncept, manuskript, optagelse og redigering.

 

Hør podcasten her:  

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig: