Lærernes A-kasse

– ‘Mads & monopolet’ for lærere

Mange mennesker vil gerne høre podcast om noget, der relaterer sig til deres faglighed og dagligdag.

Derfor udgiver Lærernes a-kasse podcasten ’Lærerdilemmaet’, hvor et panel af lærere snakker om løst og fast i arbejdet ude på skolerne og om, hvad der snakkes om i krogene på lærerværelset.

“Kontekst & Lyd har hele vejen igennem været professionelle. De har haft styr på teknikken, så vi kunne fokusere på indholdet. De har ligeledes givet os feedback og gjort os skarpere på værtsrollen. Vi er amatørerne, der har vores podcast som en sjov hobby, og vi har derfor haft god brug for professionelle at sparre med.”

Hanne Heunicke

Vært, Lærerdilemmaet

Lærernes a-kasse er meget mere end en a-kasse

Med ‘Lærerdilemmaet’ styrker a-kassen relationen med sine medlemmer og knytter medlemmerne stærkere til hinanden. Lærernes a-kasse giver med podcasten inspirerende og underholdende indhold til sine medlemmer og brander sig på den måde som mere end blot et sted, man henvender sig, når man er arbejdsløs.

Formatet er inspireret af det populære radioprogram, Mads & Monopolet, som er blandt Danmarks mest downloadede podcasts. I hver episode deltager et nyt lærerpanel.

 

Sådan har vi bidraget

Kontekst & Lyd har i samarbejde med podcastduoen ’Stemmer fra skolen’ produceret ‘Lærerdilemmaet’. Hvor ’Stemmer fra skolen’ har udviklet konceptet og står for det indholdsmæssige, så har Kontekst & Lyd stået for optagelse og redigering.

Lignende kunder

Styrelsen for Undervisning & Kvalitet

Danske A-kasser

CEKTOS

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649