Implement Consulting Group

– konsulenthus deler ekspertviden gennem podcast

Implement Consulting Group er et internationalt konsulenthus, der blandt andet rådgiver om strategi og forandringsprocesser, og som ønsker at bruge podcastmediet til at udbrede virksomhedens konsulenters viden.

Første skud på stammen er podcasten ”The Human Firewall”, hvor to konsulenter dykker ned i krydsfeltet mellem adfærdsdesign, compliance, gamification og cybersikkerhed.

 

“Vi har skabt en platform og et talerør til vores eksperter, for at få vores viden, indsigt og knowhow ud til en bredere målgruppe. Vi har også været i stand til at interagere med interessante stakeholders i branchen og skabe et større netværk.”

Mikkel Rand Hinrichsen

Marketing Manager, Implement Consulting Group

Podcastens produceres live-on-tape i Implement Consulting Groups nyindrettede podcaststudie og i hvert afsnit har de besøg af forskellige førende globale eksperter.

Sådan har vi bidraget

Vi har hjulpet Implement med at udvikle podcastkonceptet og skabe et internt podcast-setup. Samtidig har vi været med på sidelinjen i produktionen af de første par afsnit.

Derudover har vi et løbende kreativt samarbejde om at udvikle og producere flere forskellige nye serier.

“Samarbejdet med Kontekst & Lyd har givet os en professionel tilgang til at komme i gang, og et boost i at komme fra ide til konkret slutprodukt. Det har skabt en god ramme for, hvordan vi har taget rejsen hurtigt og effektivt.”

Mikkel Rand Hinrichsen

Marketing Manager, Implement Consulting Group

Lignende kunder

Syddansk Universitet

Børsen

FOAs A-kasse

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649