Helsingør Rusmiddelcenter

– en podcastserie til alle, der arbejder med unge på kanten af samfundet

Helsingung, et ungetilbud under Helsingør Kommune, bruger podcasts til moderne vidensdeling.

I november 2017 afholdte Helsingung konferencen ’Gode samtaler med unge’, hvorfra det bedste efterfølgende er blevet udgivet i en podcastserie på 5 episoder.

”Vi havde et ønske om at gøre de gode snakke og den brugbare viden fra konferencen let tilgængelig for enhver, der søger inspiration til samtalen med de unge mennesker

Flemming Licht
Afdelingsleder, Helsingung

Format: 5 episoder fra konference om unge og misbrug

  Hør podcasten

Podcasten bruges til branding og vidensdeling

Podcasten bruges til at sprede ordet om en vigtig problemstilling hele vejen fra Helsingør til Tønder, og desuden brander den Helsingør som en kommune, der går forrest i samtalen med unge mennesker på kanten.

Kontekst & Lyd udviklede i samarbejde med Helsingung idé og koncept, mens podcasten blev optaget i samarbejde med Helsingør Kulturværft, der lagde bygning til konferencen. Desuden har Kontekst & Lyd redigeret og udgivet podcasten samt lavet PR-arbejde for at udbrede kendskabet til podcasten.

Om samarbejdet siger Flemming W. Licht, afdelingsleder hos Helsingung:

”Vi har oplevet samarbejdet med Kontekst & Lyd som en dialogisk proces, hvor vi gensidigt har inspireret hinanden i udviklingen af vores første podcastserie. Vores podcasts har via samarbejdet fået en større værdi, end vi først havde tænkt – så fremadrettet vil vi blive ved med at producere podcasts. Helsingung vil gerne anbefale andre at bruge Kontekst & Lyd til at udvikle podcasts.”

 

Hør podcasten her:

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig: