Gyldendals Bogklubber

– kom med indenfor i Danmarks første podcast-bogklub

’Bogklubben’ er en podcast fra Gyldendals Bogklubber, hvor to kendte danskere med skarpe holdninger debatterer en aktuel bog.

Podcasten inviterer lytterne indenfor i bogklubbens intime, litterære univers og giver dem ekstra viden og perspektiv på den omtalte bog.

”Samarbejdet med Kontekst & Lyd har været både varmt og behageligt og helt uomgængeligt for, at vi kunne forløse formatet. Vi er eksperter i læsning, men havde brug for hjælp til at omsætte den viden og nerve til lyd. Her nød vi godt af Kontekst & Lyds store kompetence, lydhørhed og fingerspidsfornemmelse.

Jon Toke Brestisson
Redaktør, Gyldendals Bogklubber

Format: Serie af podcasts om aktuelle bøger

Medlemsfordele og branding på samme tid

Gyldendals Bogklubber giver med podcasten deres medlemmer en ekstra service i form af noget godt og interessant indhold. Desuden brander de en aktuel Gyldendal-udgivelse, ligesom de når ud til nye, potentielle medlemmer.

”Vi valgte podcastformatet, fordi det stemmebårne og intime rum resonerer så godt med læsningens rum. Vi ville gerne på én gang kunne gå i dybden med emner, der kræver lidt længere tid for rigtig at udfoldes, og samtidig skabe en oplevelse af nærvær og refleksion – og her forekom podcastmediet os ideelt,” fortæller Jon Toke Brestisson, redaktør på Gyldendal.

Gyldendal promoverer podcasten via en landingpage på hjemmesiden, deres nyhedsbreve og annoncering på sociale medier.

Kontekst & Lyd har udviklet idé og koncept til ’Bogklubben’ og står for produktion, redigering og udgivelse, mens redaktør på Gyldendals Bogklubber, Jon Toke Brestisson, er vært i podcasten.

 

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig:

60207080

 

kontakt@kontekstoglyd.dk

 

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 4. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649