Eventure

– en podcast om CSR-projekt i Zambia

Eventure er en dansk forening, som arbejder for at skabe personlig og faglig udvikling i tredjeverdenslande.

Fokus i podcasten er på Eventures udviklingsprojekt ’Projekt Zambia’, hvis formål er at opbygge og drive et udviklingsprojekt i det nordlige Zambia. Projektet tæller både en idrætsefterskole, en børnehave og en mobil indskole.

 

”Podcasten fra Kontekst & Lyd rammer lige i vores tone og ånd. Magnus’ sikre fortællestil kombineret med et veltilrettelagt interview skaber et produkt, der ikke kun oplyser om Projekt Zambia og dets virke, men også giver et meget brugbart indblik i opsætningen set fra sponsorens side. Det er et godt greb at få sponsoren til selv at sætte ord på samarbejdets styrker. Med denne podcast i hånden har vi nu mulighed for at bringe endnu flere virksomheder i dialog.”

Aske Kornum Andersen
Kommunikations- og marketingansvarlig, Eventure

 

Hvad laver et dansk it-firma i Zambia?

I podcasten møder vi to medarbejdere fra firmaet Novicell. Novicell har siden 2013 støttet ’Projekt Zambia’. De er et konsulenthus med 150+ medarbejdere, der laver digitale strategier for virksomheder.

Vi producerede en monteret podcast ud fra lydklip fra Zambia, speak og interview med administrerende direktør Per Kirchner og bestyrelsesmedlem Terje Løland fra Novicell.

Novicell promoverede podcasten gennem et blogindlæg på deres hjemmeside samt et Facebook-opslag.

 

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig: