DELACOUR

DELACOUR

– Hvordan er hverdagen som stud.jur. i et af landets større advokathuse?

DELACOUR var et af de første advokathuse i landet til at udgive podcasts – ‘Paragrafrytterne’ er seneste skud på stammen. Paragrafrytterne er en podcast om hverdagen som stud.jur. i DELACOUR, hvor jurastuderende fortæller om arbejdsopgaver og udfordringer, når man har et studiejob i et af Danmarks større advokathuse.

Format: Podcastserie om hverdagen som stud.jur. i DELACOUR

  Hør podcasten

”På grund af deres stærke tekniske kompetencer i kombination med det journalistiske håndværk har vi fået et både effektivt, kreativt og tæt samarbejde med Kontekst & Lyd på kort tid. Der er god sparring, og vi oplever en høj grad af fleksibilitet, hvilket passer rigtig godt til vores behov.

Julie Brinck-Søjberg
Kommunikations- og marketingkoordinator, DELACOUR

Employer branding som lyd

DELACOUR bruger podcasten til at komme tættere på de jurastuderende. Målet er at give dem et ægte indblik i dagligdagen som stud.jur. hos DELACOUR. Derudover er målet at inspirere og imødekomme de udfordringer og spørgsmål, de møder i deres hverdag.

 

Partner fra A-Z

Kontekst & Lyd har hjulpet DELACOUR med at udvikle konceptet og er samtidig værter på podcasten. Derudover har Kontekst & Lyd stået for hele det tekniske setup inklusive optagelse, redigering og distribution.

Udover ‘Paragrafrytterne’, så har vi også fra november 2017 produceret ‘Lyt til erhvervsadvokaten’ for DELACOUR.

 

Hør podcasten her:

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig:

60207080

 

kontakt@kontekstoglyd.dk