Danske A-kasser

– en podcast om dansk arbejdsmarkedspolitik

A-kassernes brancheorganisation, Danske A-kasser, dykker i podcastserien Kassetænkning ned i materien af dansk arbejdsmarkedspolitik. I podcasten ruller kommunikationschef, Simon Bauer, og direktør, Verner Sand Kirk, dagpengeregler, efterlønsinitiativer og andre arbejdsmarkedspolitiske emner ud for lytterne.

Format: 3 episoder + oplæring i podcasting

  Hør podcasten

”Samarbejdet med Kontekst & Lyd har været både behageligt og konstruktivt. Vi har fået det podcastprodukt, som vi drømte om. Kontekst & Lyd er ikke bange for at give en ærlig feedback, og det har givet os et langt bedre produkt, end vi selv kunne have skabt. Oveni har de gennem hele processen lyttet til vores ønsker og behov.”
Simon Bauer Kommunikationschef, Danske A-Kasser

Kassetænkning er et politisk indspark!

Allerede med episode 3 ‘Hvor aktiv er den aktive arbejdsmarkedspolitik?’ nåede Danske A-kasser et ambitiøst mål om at bruge podcasten som et politisk indspark. Beskæftigelsesudvalget bad minister på området, Troels Lund Poulsen, om en at kommentere på netop den kritik, a-kasserne rejser i podcasten. Det er vist nok første gang i Danmarkshistorien, at der er blevet stillet ministerspørgsmål om en podcast.  

Moderne kommunikation

Udover at få gangene til at runge på Borgen, brander Danske A-kasser også sig selv som en moderne brancheorganisation, der bruger moderne kommunikationsmidler til at gøre svært tilgængeligt stof interessant, underholdende og vedkommende. Er du f.eks. i tvivl, om du skal hæve din efterløn – så lyt til denne podcast. Kontekst & Lyd har stået for feedback på koncept og manuskript, optagelse på Danske A-kassers adresse, redigering, udgivelse, rådgivning om distribution og promovering samt oplæring i, hvordan kunden selv kunne købe det rigtige udstyr og selv stå for produktionen fremover.  

Hør podcasten her:

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig:

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 4. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649