EKJ Rådgivende Ingeniører

EKJ Rådgivende Ingeniører

I 2021 fyldte ingeniørfirmaet EKJ 60 år og i forbindelse med jubilæumsfejringen ønskede EKJ at skabe en levende fortælling om virksomhedens bedrifter og DNA.
Podcasten er både tænkt som et internt og eksternt produkt.

StoryHunt

StoryHunt

StoryHunt – Lydvandringer i Danmark Storyhunt fortæller spændende historier på lyd om store kulturpersonligheder, om seværdigheder og attraktioner og om Danmark i gamle dage. Historierne laves både til turister og til lokale, der bare gerne vil gå på opdagelse i...
De 5 Steno Diabetes Centre

De 5 Steno Diabetes Centre

I ’Diabetesforskerne’ udbreder forskere fra de 5 Steno Diabetes Centre viden om deres forskning, og man får som lytter svar på en lang række spørgsmål. Podcasten består af 10 episoder, hvor en vært sammen med en forsker dykker ned i specifikke forskningsprojekter.

Implement Consulting Group

Implement Consulting Group

Implement Consulting Group er et internationalt konsulenthus, der blandt andet rådgiver om strategi og forandringsprocesser, og som ønsker at bruge podcastmediet til at bringe virksomhedens konsulenters viden i spil.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

’Veje til inklusion’ er en podcastserie til lærere, pædagoger og andre, der arbejder med specialpædagogik og inklusion i folkeskolen.
Vi taler med fagpersoner og får erfaringer og løsninger, som kan bruges i arbejdsdagen til at støtte elever med særlige behov – både fagligt og socialt – om for eksempel konflikthåndtering og nedbringelse af fravær.