Podcastviden

Velkommen til vores vidensunivers om podcasting!

Her dykker vi ned i nyheder, stats, debat, produktion og alt muligt andet om mediet.

 

danske podcasts i iTunes i september 2018

%

af danskerne lytter til podcasts ugentligt

Lyt dig til viden

Følg vores podcast

Få serveret din podcastviden direkte i øregangene – følg ‘Podcastviden’ på din telefon

Hvad er en podcast?

Sådan får du din podcast vist i Google

Hvordan får man vist sin podcast i Google Podcasts og Google Search – altså Googles podcast app og deres søgeresultater? Det er nemt nok – læs her hvordan.

Hvad er en god podcast app?

Der findes et hav af apps til afspilning af podcasts, men hvad skal en god podcast app egentlig kunne ud over at afspille lyd? Vi kommer her med vores bud.

Sådan måler I om jeres podcast er en succes

Er jeres podcast en succes? Det er et rigtig godt spørgsmål, som ikke er helt let at besvare. Hør eller læs, hvorfor succesmåling ikke kun handler om antallet af lyttere.

Ordbog om podcasting

Hvad betyder ord som hosting, RSS-feed og show notes? Det kan være lidt svært for nytilkomne podcastere at finde rundt i.

Hvad er en podcast host?

Hvad skal man være opmærksom på, første gang man udgiver en podcast? Vi har lavet en lille guide til, hvad en podcast host er, hvad man skal bruge et RSS-feed til, og hvordan iTunes fungerer.

Dæk konferencen med podcasts

Podcasts er et oplagt kommunikationsmiddel at bruge ved større events og konferencer. Det brander konferencen og giver samtidig deltagerne et unikt produkt med hjem.

Her er de bedste podcast hosts

En podcast skal hostes, men hvilken af de utallige hosts skal I vælge at uploade jeres podcast til? Få overblikket i denne guide.

Sådan podcaster du

Hør podcasten, hvor podcastproducent Magnus Krabbe guider dig gennem stadiet fra en god idé – og til din podcast er optaget, redigeret og udgivet til folket.

Sådan distribueres en podcast

Se podcastens rejse fra lydfil, der ligger lokalt på en computer, til den kan høres i iTunes og andre musikbiblioteker. Læs alt, hvad der er værd at vide om at distribuere en podcast.

Hvad er en podcast?

En podcast er lyd, som du kan høre på din mobil, iPad eller computer, når det passer dig. Mange omtaler podcasting som radio on demand…

Få seneste nyt om podcasting
– skriv dig op til vores nyhedsbrev

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Howitzvej 60, 1.
2000 Frederiksberg

CVR-nr.: 38203649