Podcasts forbedrer din kommunikation og markedsføring

Podcasts er et effektivt kommunikationsværktøj og er perfekt til at brande din virksomhed over for nye målgrupper.

Podcasts er som format en effektiv måde at få dine budskaber ud i verden, da det er som skabt til hjemmesider, nyhedsbreve, sociale medier og smartphones. I modsætning til markedsføring med tekst eller video, kan podcasts nå målgruppen, mens de kører bil eller gør rent. Det er smart i en tid, hvor de fleste har travlt.

Derudover har lydformatet potentialet til at komme dybere ned i materien af vigtige emner. De færreste gider at læse alenlange artikler eller bruge mere end et minut eller to på at se en video på nettet.

Det er noget andet med lyd. Mange danskere propper høretelefonerne i ørerne eller skruer op for radioen, når de transporterer sig selv fra A til B. Her gør det ikke noget, at podcastepisoden varer en halv time. Det er god underholdning på farten.

Læs også: 8 gode grunde til at bruge podcasts i jeres kommunikation

Sådan kan en podcast konkret anvendes

Podcasts kan anvendes i alle typer af organisationer – fra enkeltmandsvirksomheder til store anpartsselskaber, og fra sports- til fagforeninger.

  • Brancheforeningen kan sende en podcast med nyheder og andet relevant fra branchen ud til sine medlemmer og medarbejdere, som kan høre podcasten i bilen – eller på cyklen – på vej til eller fra arbejde. Så er du ude over problemet med, at mange ikke får læst foreningens nyhedsbrev.
  • Det online mediebureau kan brande sig som eksperter på deres felt med en serie af podcasts, der hver især griber fat på konkrete værktøjer omkring hjemmesider, SEO etc.
  • A-kassen kan forklare kompliceret stof til medlemmerne og samtidig brande sig som vidensorgan på deres felt.
  • Rejseselskabet kan skabe merværdi for deres rejsende ved at bruge podcasting som en form for lydbog, der erstatter eller supplerer trykte rejsebøger. Hvem kunne ikke tænke sig at lade øjnene hvile lidt på flyveturen mod Thailand og samtidig blive klogere på, hvad der venter af spændende oplevelser?

Se hvordan vores kunder bruger podcasts i kommunikationen.

Overvejer du podcasting?

Et skarpt koncept, professionelt udstyr og dedikation er alt, hvad det kræver at revolutionere din kommunikation. Læs og hør lidt mere om, hvorfor podcasting er værd at overveje.

Hold dig opdateret om podcasting

Følg vores podcast

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649