Podcast skal inspirere virksomheder til at støtte projekt i Zambia

Kontekst & Lyd har produceret en podcast for foreningen Eventure om deres udviklingsprojekt i Zambia. Formålet er at inspirere danske virksomheder til at være med i projektet.

På bredden af Tanganyikasøen i det nordlige Zambia har den danske forening Eventure skabt et succesfuldt og anderledes udviklingsprojekt. Eventure driver projektet med en blanding af lokale ansatte, frivillige fra Danmark og partnerskaber med en række danske virksomheder, heriblandt det aarhusianske IT-firma Novicell, der har valgt at støtte projektet økonomisk.

Eventure har valgt at fortælle om projektet i en 40 minutter lang podcast, hvor Per Kirchner og Terje Løland fra Novicell fortæller om deres involvering i projektet.

Podcasten skal bruges til at inspirere andre virksomheder til at investere i projektet. Den vil samtidig blive brugt på hjemmesider, Facebook osv.

 

Novicell: Man har pligt til at hjælpe

Novicell er et digitalt konsulenthus med ca. 150 ansatte. De lever af at udvikle hjemmesider og rådgive om digitale strategier, men de sidste fire år har firmaet også været særdeles aktiv i opbygningen af projektet i Zambia.

I november 2016 var administrerende direktør Per Kirchner og bestyrelsesmedlem Terje Løland i Zambia og besøge projektet for andet år i træk.

I podcasten fortæller Novicell, hvorfor de har valgt at investere store mængder tid og penge i et projekt, der ligger over 8000 km væk.

Podcasten skal bruges til at inspirere andre virksomheder til at investere i projektet. Den vil samtidig blive brugt på hjemmesider, Facebook osv.

 

“Når vi fortæller om vores engagement i Afrika. Så skaber vi en direkte forbindelse til det, som er formålet med at gå på arbejde hver eneste dag. Nemlig at være med til at skabe en bedre tilværelse”

Per Kirchner, direktør i Novicell

Skal vi uddybe? Så kontakt os endelig for en uforpligtende snak!