Vi laver skriftligt indhold til jeres platforme

Hos Kontekst & Lyd arbejder og tænker vi som journalister. Vi har altid blik for målgruppen, fagligheden og kommunikationsværdien for jeres firma.

Indhold af høj kvalitet er den bedste måde at sælge jeres firma over for potentielle kunder. For at hjælpe jer bedst muligt på vej, så rådgiver vi derfor om kommunikation, samt producerer tekster til alle platforme.

Det laver vi:

i

Artikler

Skab tillid til jer og jeres produkter gennem artikler, hvor I udbreder viden eller guider læserne om et givent emne. Denne type artikler er gode at bruge til at brande jer på sociale medier eller i pressen.

Vi har en fast aftale med Mybanker om levering af artikler til deres nyhedsbreve og hjemmeside.

 

l

Blogindlæg

Få beskrevet jeres produkter i et levende, dynamisk sprog – altid med blik for at kommunikere jeres budskaber i øjenhøjde til kunden. Læs mere om, hvorfor blogindlæg er essentielle på hjemmesiden

Det har vi blandt andet gjort for Danmarks største typehusfirma HusCompagniet, hvor vi har et løbende samarbejde om at lave artikler og produktbeskrivelser til deres blogunivers.

 

Kommunikationsrådgivning

God kommunikation er afgørende for at kommende kunder vælger jer fremfor konkurrenterne. Vi sørger for at optimere jeres kommunikation på alle jeres platforme.

For HusCompagniet har vi blandt andet rådgivet om kommunikationen på deres nye app og hjemmeside, samt i forbindelse med reputation management på eksterne sider.

Skal vi uddybe? Så kontakt os endelig for en uforpligtende snak!