Symbion

– podcastserie gør iværksættere klogere i hverdagen

Symbion er Danmarks største forretningsmiljø for innovative virksomheder og er sat i verden for at sikre nye virksomheder optimale forhold for at vokse.

Et nyt våben for Symbion i kampen for at støtte iværksættere er deres podcastserie ’iVærktøjskassen’. En serie af podcasts, som er udviklet og produceret af os, med fokus på at give iværksættere korte lydguides om forskellige emner og spørgsmål, som iværksættere typisk har.

Podcastserien kommer i de første seks episoder omkring en bred variation af emner såsom funding, markedsføring og jura. Hver episode griber nemlig fat i et konkret spørgsmål eller dilemma, som de fleste start-ups kommer til at stå i: Hvordan ansætter man sin første medarbejder? Hvordan kommer man højere op i Googles søgeresultater? Og hvad skal man have styr på af juridiske detaljer, når man starter virksomhed?

”Iværksættermiljøet er en travl verden, tiden er knap, og derfor er podcasts et sublimt “ToGo” medie til oplysning, læring og ikke mindst udveksling af viden –  når det anvendes professionelt og velorganiseret. Og dér er Kontekst & Lyd eksperter på området. De formåede at tilrettelægge og udføre serien af episoder, så de stemte fuldstændig overens med vores ønsker og krav og matchede de emner, vi ønskede berørt. De gav os ganske enkelt lige præcis det, vi ville have.”

Rebecca Guacan
Community Manager, Symbion

Format: Serie af podcasts om iværksætteri.

  Hør podcasten

Podcasten bruges til branding og læring

Symbion bruger podcasten til at give deres lejere noget ekstra. På den måde viser de, at de bakker deres lejere op med andet end blot internetadgang og god kaffe. Her får lejerne et konkret værktøj til at gøre sig klogere på aktuelle eller fremtidige spørgsmål. Derudover brander podcasten de medvirkende eksperter, som alle er lejere hos Symbion.

Vi har stået for alle dele af processen i udviklingen af podcastserien. Lige fra idé og koncept over værtsrolle og optagelse til redigering og råd i distributionsfasen. Endelig så har vi kørt en PR-indsats for at få skabt opmærksomhed om podcasten.

 

Her kan du høre podcasten

Podcasten ligger frit tilgængeligt i podcast-apps. På den måde når Symbion også folk, som ikke i forvejen følger dem, men som har en  interesse i iværksætteri. Man finder podcasten i sin app ved at søge efter ’Symbion’ eller ’iVærktøjskassen’.

Symbion bruger podcast-episoderne som content i nyhedsbreve og på deres sociale medier. Samtidig ligger alle episoderne samlet på hjemmesiden.

 

Foto: Kristian Seedorff, Symbion

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig: