Symbion

– podcastserie gør iværksættere klogere i hverdagen

Symbion er Danmarks største forretningsmiljø for innovative virksomheder og er sat i verden for at sikre nye virksomheder optimale forhold for at vokse.

Et nyt våben for Symbion i kampen for at støtte iværksættere er deres podcastserie ’iVærktøjskassen’. En serie af podcasts, som er udviklet og produceret med fokus på at give iværksættere korte lydguides om forskellige emner og spørgsmål, som iværksættere typisk har.

“Kontekst & Lyd er eksperter på området. De formåede at tilrettelægge og udføre serien af episoder, så de stemte fuldstændig overens med vores ønsker og krav og matchede de emner, vi ønskede berørt. De gav os ganske enkelt lige præcis det, vi ville have.”

Rebecca Guacan

Community Manager, Symbion

Podcasten bruges til branding og læring

Podcastserien kommer i de 12 episoder omkring en bred variation af emner såsom funding, markedsføring og jura.

Symbion bruger podcasten til at give deres lejere noget ekstra. På den måde viser de, at de bakker deres lejere op med andet end blot internetadgang og god kaffe. Her får de et konkret værktøj til at gøre sig klogere på aktuelle eller fremtidige spørgsmål. Derudover brander podcasten de medvirkende eksperter, som alle er lejere hos Symbion.

 

Sådan har vi bidraget

Vi har stået for alle dele af processen i udviklingen af podcastserien. Lige fra idé og koncept over værtsrolle og optagelse til redigering og råd i distributionsfasen. Endelig så har vi kørt en PR-indsats for at få skabt opmærksomhed om podcasten.

Symbion bruger podcast-episoderne som content i nyhedsbreve og på deres sociale medier. Samtidig ligger alle episoderne samlet på hjemmesiden.

Lignende kunder

FORA Oplysningsforbund

Gigtforeningen

FOAs A-kasse

Kontekst & Lyd er et
podcastbureau med
speciale i at udvikle og 
producere podcasts til
virksomheder og organisationer.

Kontakt os

(+45) 6020 7080
kontakt@kontekstoglyd.dk

Adresse

Kontekst & Lyd
Gl. Kongevej 11, 3. sal
1610 København V

CVR-nr.: 38203649