Penge & Privatøkonomi


Penge & Privatøkonomi

– Hovedleverandør til et af landets mest besøgte penge-sites

Vi har fra oktober 2016 til juli 2017 leveret indhold til penge.dk og månedsmagasinet Penge & Privatøkonomi. Vi har primært leveret nyheder, guides og tips til penge.dk, men har også produceret en række artikler til det trykte magasin om investering, skat, pension, bolig, bank og forsikring.

Penge.dk har idag cirka 200.000 sidevisninger pr. måned og trafikken kommer primært fra søgemaskiner, facebook og hjemmesidens nyhedsbrev, som vores artikler også er blevet anvendt i.

“Kontekst og Lyd har været en stabil leverandør med et højt serviceniveau.”

John Hjermind Albertsen

Ansvarshavende redaktør, Penge & Privatøkonomi

Fra idé til udgivelse

Vi har skrevet tæt på alt indhold til hjemmesiden fra oktober 2016 til juli 2017 – det vil sige 20-30 artikler hver måned. Derudover har vi leveret flere artikler til det trykte magasin Penge & Privatøkonomi, hvis 12 årlige udgivelser har et læsertal på cirka 112.000 læsere pr. udgivelse (2. halvår 2016).

Vi har i samarbejde med redaktionen haft et medansvar for den journalistiske proces fra idé til udgivelse. Dette indebærer idé-udvikling, vinkling, interviews, artikelskrivning samt behandling af billeder og upload i penge.dk’s content management system (cms).

 

Her er et par af de artikler, som vi har skrevet til penge.dk:

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig: