Mødeindustriens Dag

Mødeindustriens Dag 2017

– En konferencepodcast til travle og nysgerrige branchefolk.

Mødeindustriens Dag er en årlig konferencedag for alle med interesse for møde-, konference- og eventmarkedet. Folkene bag Mødeindustriens Dag besluttede sig for at udgive en podcastserie med bl.a. masterclasses og workshops fra 2017-konferencen.

”Som deltager er det svært at nå det hele på en dag med utallige oplæg og workshops med kloge branchefolk – derfor ville vi gerne give deltagerne mulighed for at høre eller genhøre noget fra konferencen,” siger Hans Ravnkjær Larsen fra Mødeindustrien om baggrunden for at udgive en podcastserie.

Udover at give deltagerne på konferencen en ekstra gave i form af podcastserien, så ser Hans Ravnkjær Larsen samtidig podcasten, som en god måde at nå alle dem, der ikke havde mulighed for at deltage, men er interesseret i at blive opdateret på mødeindustriens nyeste tendenser. Derudover vil man bruge podcastene til markedsføring af næste års konference.

 

Format: 5 episoder fra konference med interviews og oplæg

”Podcast er ukendt land for mange, og for os i mødeindustrien har vi ingen erfaringer med, hvordan det skulle gennemføres med bedst muligt resultat. Vi har hos Kontekst & Lyd fået både aktuel og relevant rådgivning og sparring, og jeg var tryg hele vejen. At der er et enormt potentiale i at bære faglig formidling frem og derudover gengive indtryk fra konferencer via podcasts er jeg ikke et sekund i tvivl om.

Hans Ravnkjær Larsen
Mødedesigner og en af hovedmændene bag Mødeindustriens Dag

Kontekst & Lyd udviklede i samarbejde med Hans Ravnkjær Larsen idé og koncept og stod derefter for at optage, interviewe, redigere, udgive og rådgive om promovering af podcasten.

Podcastserien er på i alt 5 episoder, hvoraf der er en introduktion til Mødeindustriens Dag, en snak med deltagerne om, hvad de fik ud af dagen, samt tre optagelser fra de såkaldte masterclasses, som er temabaserede workshops.

Hør dem her:

Hør mere om samarbejdet

Vil du høre mere om forløbet, så kontakt os endelig: