Brug podcast i kommunikationen

Podcasts er et oplagt kommunikationsmiddel og kan også bruges som et nyt redskab i jeres content marketing-værktøjskasse. En podcast gør det nemmere at gå i dybden og skabe nærvær, og I kan ramme jeres målgruppe, mens de arbejder, kører bil eller gør rent.

En podcast er lyd, som kan høres på mobil, iPad eller computer, når det passer lytteren. Man lytter til podcasts via en app eller afspiller den direkte på en hjemmeside.

Samtidig skaber I kvalitetsindhold, der kan bruges på jeres hjemmeside, sociale medier, nyhedsbreve og udsendes i podcast-apps.

Læs mere om, hvorfor I skal satse på podcast.

Sådan bliver en podcast til

Vi kan håndtere hele eller dele af processen fra den indledende idéudvikling til distribution af den færdige podcast.
Bliv klogere på, hvordan vi producerer podcasts.

Idé & Koncept

Vi hjælper med at udvikle den gode idé, vi skaber et unikt podcastkoncept til jeres målgruppe og skriver manuskriptet.

Optagelse

Vi sørger for alt det praktiske og tekniske med at optage podcasten. Vi kan også indtage værts- eller fortællerrollen.

Redigering

Efter optagelsen redigerer og mixer vi den færdige podcast, tilføjer musik, speaks og eventuelt andre relevante lydelementer.

Distribution & PR

Vi kan også hjælpe jer med at hoste podcasten, udgive den i iTunes og andre podcast-apps og rådgive om at få det optimale ud af jeres nye indhold.

Eksempler på vores produktioner

 

Hvad laver et aarhusiansk IT-firma i Zambia?

Vi fortæller historien om det aarhusianske IT-firma Novicells engagement i et efterskoleprojekt i Zambia. Podcasten er klippet sammen af lyd optaget i Zambia samt interview i Novicells lokaler i Aarhus. Podcasten er produceret for den danske NGO, Eventure.

Hør teaseren nedenfor eller hop ind på vores caseside for Eventure/Novicell-samarbejdet, hvor du kan høre hele podcasten og læse mere om projektet.

Digitale trends i øjenhøjde – en podcast-serie om online markedsføring

Podcast-serien er produceret for Selected Media. Serien fokuserer på firmaets kerneområder inden for online markedsføring.

Vi er både tilrettelæggere og værter i podcast-serien, der er optaget som en live paneldebat med 2-3 eksperter fra Selected Media per afsnit. Nedenfor kan du høre en kort teaser for serien.

Celleforandringer – værd at vide før din undersøgelse

Lydguide, der skal informere og berolige patienter, der skal til undersøgelse for celleforandringer. Guiden sendes til patienter, når de bestiller tid og ligger desuden på iPads i venteværelset.

Lydguiden er produceret for speciallæge i gynækologi, Henrik Vittrup. Nedenstående er blot en teaser.

Det mobile lydstudie
– god lyd optaget hos jer

God lyd er helt essentiel for at skabe en nærværende og interessant historie. Hvis lydkvaliteten halter, mister lytteren hurtigt interessen.

Men det kræver ikke specialbyggede lydstudier at lave gode lydproduktioner! Det vigtigste er det rigtige udstyr og en forståelse for at skabe de rette betingelser for at optage god lyd.

Vi kan producere podcasts i jeres omgivelser. I stiller et bord og et egnet lokale til rådighed, og så medbringer vi alt nødvendigt udstyr og laver god lyd på jeres adresse.

Læs mere om det mobile lydstudie

Skal vi uddybe? Så kontakt os endelig for en uforpligtende snak!